2016. március 27.

Kung Fu Panda 3.


  • amerikai bemutató: 2016. január 29.
  • magyar bemutató: 2016. március 17.
  • rendező(k): Alessandro Carloni, Jennifer Yuh
  • szereplő(k): Jack Black(Po hangja),Angelina Jolie(Tigris hangja),Lucy Liu(Vipera hangja),...
  • gyártó: DreamWorks Animation
  • idő: 95 perc
 Több, mint négy évnyi szünet után a DreamWorks ismét megajándékozott minket az egyik legsikeresebb animációs filmjének újabb folytatásával. Itt a Kung Fu Panda 3. része!


  A történet szerint a szellemvilágban egy ősi harcos Kai legyőzi Oogway mestert, így mer szerezve tőle a chi-t(életenergia) visszatér az életbe, hogy felkutassa és megölje a létező legnagyobb Kung Fu harcost Po-t a pandát.
 Eközben Po a Sárkányharcos eléri a Kung Fu-nak azt a részét, amikor már nem nagyon van mit tanulnia. Így hát a mestere Shifu átadja neki a tanítás jogát. Innentől kezdve a panda lesz az Őrjöngő Ötös mestere. Po azonban nem érzi még készen magát a tanításra, mert először még önmagára kell rátalálnia.  

 Ebben az összekutyult helyzetben Po találkozik az igazi apjával Li Shan-nal aki elmondja Po-nak, hogy az univerzum küldte és, hogy a hegyekben egy egész titkos panda falu várja a hazatértét. A Sarkányharcosra ezáltal végre rátalál a boldogság, ami viszont nem tart örökké. A Béke völgyét ugyanis a visszatért Kai megtámadja. Po elmegy apjával a pandafaluba, hogy szert tegyen a lelki békére és igazi chi mester legyen. Kai egyre közelebb kerül tervéhez és a végén már csak Po, Tigris és az a tucatnyi lusta panda marad, aki megállíthatja Kai-t é s békét teremthet a völgyben....

Tőlem így: 3/5

Szerintem a legjobb volt:

Panda poci harc, Oogway, Gombóc

-Kata-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése