2016. szeptember 9.

Rossz Anyák


amerikai vígjáték 2016.
  Augusztus hónap általam legjobban várt filmje volt a Rossz Anyák, amiben a friss gyerekes Mila Kunis és mindenki kedvenc Kelly Bundy-ja összecsapnak, hogy megtudják ki is igazából a rossz anya?


  Végre egy olyan vígjáték került ki a Hollywoodi álomgyárból, amit semennyire sem izgat, hogy mit is gondolnak róla a kritikusok, vagy éppen a nézők! Persze azért mindenki ócsárolja, kiosztja a készítőket és színészeket, ha nem tetszik valami! A film nemtörődömsége pedig már-már átragad a közönségre, csakúgy, mint a megannyi nevetés és minden más, amiben az Anyák vagy a legtöbb ember magára ismerhet! A nemtörődömségtől felbuzdulva most én sem készítettem rövid leírást, amiből mindig megtudhatjuk, hogy kik a főszereplők, hány perces a film stb, stb.... Szerintem egyszerűen jobb, ha minden előzetes, kutatás és miegymás helyett, csak leülünk és megnézzük ezt bulit, amiben a Rossz Anyák megmutatják a "perfekt mamiknak", hogy bizony nevelésből elégségesen is szerethetjük csemetéink!

 Ez a film egyértelműen szórakoztató és mégis tanulságos, olyan szülőknek, akik rossznak érzik magukat gyermeknevelésből! Nos nekik üzenem, hogy: Van rosszabb!

Megnézheted itt: Moovie.cc

Tőlem így: 5/5

Szerintem a legjobb volt:

 Stukker a kutya....

-Kata-



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése