2016. május 29.

Amerika Kapitány-Polgárháború


  • Amerikai bemutató: 2016. május 6.
  • Magyar bemutató: 2016. május 5.
  • Szereplő(k): Chris Evans(Steve Rogers Kapitány), Robert Downey Jr.(Vasember/Tony Stark),Scarlett Johannson(Natasha Romanoff/Fekete özvegy),Elizabeth Olsen(Wanda Maximoff/Skarlát boszorkány),Jeremy Renner(Clint Barton/Solyomszem)....és még sokan mások :)
  • Rendező(k): Joe Russo. Anthony Russo
  • Gyártó: Marvel Entertaiment
  • Idő: 148 perc
  A mai bejegyzésben megosztom veletek, hogy mit tartogat számunkra az Amerika Kapitány legújabb része a Polgárháború!

  
 Rogers Kapitány vezeti a Bosszúállók csapatát, akik már többször is megmentették a Földet, de győzelmeik ellenére sokaknak szúrja a szemét az a hatalom, ami a kezükben van. 
A világ vezetői elhatározzák, hogy a Sokovia-i káosz után felügyelet alá vonja a Bosszúállókat, sajnos ez megakadályozná azt a szabadságot, amit eddig élveztek. Felszólítják a csapatot, hogy írják alá a megegyezést. A szabadságért küzdő Amerika Kapitány így hát menekülni kényszerül és nem másnak kell visszahoznia, mint legjobb barátjának Vasembernek. Megkezdődik hát a harc és hogy kinek az oldalára állunk csak rajtunk múlik. Amerika Kapitány vs. Vasember?


A film tele van izgalmas csatajelenetekkel ennek ellenére mégis a mögöttes tartalom teszi fantasztikussá. Persze mindenkinek ajánlom, viszont érdemes előtte mozimaratont tartani az összes eddigi Marvel filmből!

Tőlem így: 5/5

Szerintem a legjobb volt:

Pókember, Fekete Párduc király volt :),Vízió kiteljesedése, CGI, Rendezői és vágási munka

-Kata-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése