2016. május 29.

X-Men-Apokalipszis

 

  • Amerikai bemutató: 2016. május 27.
  • Magyar bemutató: 2016. május 19.
  • Szereplő(k): James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Oscar Isaac, Rose Byrne, Even Peters, Josh Helman, Sophie Turner
  • Rendező: Bryan Singer
  • Gyártó: 20th Century Fox, Marvel Entertaiment
  • Idő: 144 perc

 2011-ben a Marvel és az X-Men filmek készítői gondoltak egyet nem a már megszokott szálon lévő történetet folytatták! Helyette úgy döntöttek, megmutatják nekünk, hogy miként is kezdődött eme szuperhős csapat fennállása. Az elsők segítségével végre bepillanthattunk X professzor, Magneto vagy éppen Mystique eredettörténetébe és láthattuk, hogy-hogy mentik meg először a földet. Aztán két évvel ezelőtt bekerült a mozikba Az eljövendő múlt napjai amiben a régi/új csapat megismerkedett jövőbeli énjeik életével és farkas segítségével megpróbálták megoldani a mutáns kérdést. Most pedig a zseniális Bryan Singer rendező választ ad nekünk minden kérdésre, ami eddig foglalkoztathatott minket. "Hol is találkozott először Jane és Logan?" Mi Küklopsz vagy éppen Ciklon története vagy éppen a jövőben mért is lesznek jóban a Professzor és Magneto?" "Természetesen a legfontosabb kérdés, pedig nem más, mint, hogy ki is Apokalipszis?" Nos mindezt megtudhatjuk mai filmünkből! Már a mozikban az X-Men: Apokalipszis!

  Nagyjából  tíz évvel az Az eljövendő múlt napjai után X professzor békében vezeti a magániskolát, amit mutáns társainak hozott létre, hogy megtanulják kezelni képességeiket és békében élhessenek az emberekkel. Eközben viszont Apokalipszis Egyiptomban felébred ősi fogságából és maga köré gyűjti a négy lehető legerősebb mutánst, hogy elpusztítsa az emberiséget. Az X-Menek csapatának új erőre kell ébrednie és meg kell állítania En Sabah Nur-t és az apokalipszis négy lovasát, akik közt Magneto is harcol...és, hogy sikerül e kedvenceinknek megmenteni a földet, mielőtt leigázzák? Azt a mozikból vagy a netről megtudhatjuk! 

 
 Remélem kedvet tudtam csinálni, ahhoz, hogy minél többen megnézzétek. Mindenkinek jó szórakozást hozzá!

Tőlem így: 5/5

Szerintem a legjobb volt:

Michael Fassbender,James McAvoy, Apokalipszis, A fiatal Küklopsz, CGI, Jean Grey-Logan, Higanyszál még mindig tuti!

-Kata-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése