2016. április 21.

Zootropolis- Állati nagy balhé


  • Amerikai bemutató: 2016. március 4.
  • Magyar bemutató: 2016. március 3.
  • Rendező(k): Jared Bush, Rich Moore, Byron Howard
  • Szereplő(k): Ginnifer Goodwin( Judy Hopps hangja), Jason Bateman( Nick Wilde hangja)...
  • Gyártó: Walt Disney Pictures, Walt Disney Animation Studios
  • Idő: 108 perc
 Bizony-bizony a mai bejegyzés ismét egy animációs filmről fog szólni és igaz, hogy egy kicsit elkéstem, mert a mozikban nem lehet már megnézni. Viszont annál nagyobb lelkesedéssel írok róla, remélve, hogy DVD-n vagy máshol esetleg minden érdeklődő megtudja nézni! Jöjjön is a Zootropolis vagy Zootopia( kinek, hogy tetszik)!


 Minden állat egyenlő?...vagy talán mégsem?? 
   Filmünk egy olyan világba enged nekünk betekintést, ahol soha nem léteztek emberek és az állatok uralják a földet. Az evolúció során  eljutottak odáig, hogy immár a növény és húsevő állatok, vagyis a ragadozók és prédák mind békében élnek egy fejlett társadalomban.

  Jody Hopps egy kedves kis nyuszi, aki arról álmodozik, hogyha felnő rendőr lesz belőle és Zootropolis-ban az állatvilág tökéletes fővárosában fog élni és dolgozni. Kitartó egyéniségének köszönhetően ő lesz  a főváros( és a világ) első rendőr nyuszija. Ám ezek után sajnos nem minden úgy történeki, ahogy ő elképzelte. Parkolóőri feladatokat kap és teljes letargiában telnek napjai. 
 Ám Zootropolis-nak is van egy sötét oldala. Valaki állatokat rabol el és olt be egy különleges szerrel, amitől megvadulnak. Judy fittyet hányva a főnöke utasítására a gazfickók nyomába ered és Nick a csalafinta róka segítségével megpróbálja leleplezni és megakadályozni a bűnözők tervét, ami nem más, mint hogy mindenki megvaduljon és Zootropolis ismét olyan vaddá váljon, mint több százezer évvel ezelőtt.

 Először úgy volt, hogy ez lesz a kis márciusi moziélményünk hármunknak, viszont rengeteg dolgunk volt és sajnos nem jött össze a dolog. Pedig szívesen megnéztem volna, hogy milyen is a nagyvászon előtt megtekinteni. Mindenesetre otthon sem csalódtam benne. Remélem ti se fogtok!

Tőlem így: 5/5

Szerintem a legjobb volt:

"Villám, ki köröket ver rám"...:D, jég mancs, Hörcsögök, Mr. Big.....

-Kata-





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése