2016. július 14.

Sorozat ajánló-2016. nyár


 Itt a nyár, és ebben a nagy hőségben az embernek semmihez sincs igazán kedve. Szerintem ez remek alkalom arra, hogy elkezdjük megnézni a rég áhított sorozatokat! A mai bejegyzésben a DC és a Marvel rajongóinak kedvezek, ugyanis összegyűjtöttem a legjobb superhero sorozatokat, amik több esetben kedvenc "super" filmjeink kiegészítői is, és  amiknek nagy részét én is végignéztem ezekben a forró napokban. Most végre megtudhatjuk, hogy mit is csinálnak a S.H.I.E.L.D ügynökei, ki a 13-as ügynök vagy akár Flash!

 MARVEL
 A Marvel mára már szinte teljesen kiépítette saját Moziverzumát. Ebbe a fantasztikus univerzumba bizony nem nagyon fér bele évi kb. 4 szuperhős film, ezért sorozatokkal egészítik ki a a hősök történeteit és a már meglévők mellé ezzel hoznak be új szereplőket. Nos a Marvel egyáltalán nem hagy minket cserben, mert a Netflix és az ABC segítségével eddig összesen öt, a továbbiakban pedig még két sorozattal egészíti ki a már így is szövevényes történetét a világmegmentőknek.

ABC

 Mindkét sorozat tökéletes kiegészítője a Bosszúállók történetének. A Shield ügynökeiből megismerhetjük a nem "isteni" hősök tetteit és a szervezet működését, a Carter ügynökből, pedig kideríthetjük, hogyan is folytatódott Peggy élete, miután Amerika Kapitány eltűnt.

Netflix
 A Marvel nemcsak az ABC-t, hanem a Netflixet is megbízta sorozatkészítéssel, aminek kínálatában  olyan képregény klasszikusok kaptak helyet, mind a Daredevil a fenegyerek, Luke Cage vagy Jessica Jones...

DC Comics

 Természetesen a Marvel után a DC sem hagyhatta ki, hogy megszokott karakterei mellé mellékszálakat helyezzen. Persze egy idő után a mellékkarakterekből lesznek a legnagyobbak! Nekem inkább a DC  sorozatai nyerték el a tetszésemet. Flash karaktere és maga a történet képernyőre vitele is a lehető legjobban sikeredett, nem is beszélve Oliver Queen Zöld íjászáról és Kara Zor-El Supergirl-jéről!

 A rengeteg karakter és sorozat között, mindenki megtalálhatja a magának valót. Jó sorozat nézést és további szép nyarat Mindenkinek! 

Ahol megnézheted őket:



-Kata-











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése