2016. július 22.

Szellemirtók 3D (2016)

GhostBusters:Amerika akciófilm,vígjáték 2016
  • Amerikai bemutató: 2016. július 15.
  • Magyar bemutató: 2016. július 28.
  • Szereplők: Melissa McCarthy, Chris Hemsworth, Kate McKinnon, Kristen Wiig, Sigourney Weaver, Bill Murray,...
  • Rendező: Paul Feig 
  • Gyártó: Columbia Pictures
  • Idő: 116 perc
 A Szellemirtók 2 után senki nem értette (igazából a készítők se), hogy, miért nem csinálnak még több részt a szellemvadászok kalandjaiból, pedig anno mindkét film nagyot tarolt a mozikban. Nos lehet, hogy erre a kérdésre már sose fogunk választ kapni, de mindegy is, mert végre, majd 30 év szünet után megérkezett a folytatás, itt a Szellemirtók 3!
  Harminc évvel ezelőtt is voltak szellemek, és volt is ki megállítsa őket. Most a szellemek visszatértek és még durvábbak, mint valaha! A digitális forradalom hatására megerősödtek és már nem olyan a felépítsük sem, mint a régi szép időkben. A "gazfickók" elfogására új csapat alakul, a régitől eltérően nőkből, akik minden erejüket és bájukat bevetve próbálják megállítani a lehetetlent..., mert szellemek mindig is voltak és mindig is lesznek!
 Szerintem az egybeszokott rendező-színész páros Paul Feig és Melissa McCarthy megint rendesen odatette magát  és ha ez nem lenne elég, akkor ott van nekünk a csodálatos Chris Hemsworth, akiben nem lehet csalódni. Hiszek benne, hogy ez a remake is elnyeri mindenki tetszését!
Végezetül pedig:

Who you gonna call?
Tőlem így: 5/5

Szerintem a legjobb volt:

 Halottaskocsi, Kevin alias Chris Hemsworth és a klasszikus szellemek....

-Kata-


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése